Maling av bord rundt nye vinduer

Den hvite bordkledningen, som ble satt opp rundt de nye vinduene er grunnet fra fabrikken, men trenger å males med to strøk hvit maling. Styret har vurdert det slik at arbeidet kan utføres av beboerne selv.

Det som skal males er de hvite bordene som er påsatt utenfor karmene, ved siden av og over, vinduer og terrassedører. Det varierer noe hvor mange bord som er rundt hvert vindu/dør.

NB! Selve vinduskarmene skal ikke males.

Det er fornuftig å bruke maskeringstape,for å få dette så fint som mulig. Hver beboer skaffer pensel selv, og velger en type som passer. Et forslag til pensel er 20 mm vinduspensel fra Jordan. Styret har fått tilbakemelding om denne fungerer bra. Maling blirdelt ut, og alle boenheter får et spann hver.

Dersom noen av ulike grunner ikke kan male hele eller deler av bordkledningen selv, ber
vi om at styret blir informert. Det er svært viktig at dette gjøres, for å bevare vinduer og yttervegg, og dermed unngå unødvendige kostnader for fellesskapet.